Jumbo supermarkten: hoe kan je online boodschappen doen, hoe maak je een account aan en waar kan je inloggen op Jumbo.com? Ook geven we informatie over wat het bedrijf Jumbo allemaal doet, welke vestigingen er zijn en wat de openingstijden van de Jumbo zijn. Na het lezen van dit artikel ben je helemaal klaar om (online) boodschappen te gaan doen. Wil je naar de supermarkt? Klik dan op Jumbo openingstijden.

Jumbo actie voor gratis bezorgen of ophalen! Klik op de button om direct naar Jumbo.com te gaan.

Online boodschappen doen bij Jumbo

Wanneer je er voor kiest om boodschappen te doen op Jumbo.com of via de Jumbo app, dan kan je kiezen uit verschillende mogelijkheden. Je kan de boodschappen voor je laten klaarzetten en deze vervolgens ophalen bij een zogenaamd pick-up point óf je kan je boodschappen laten thuisbezorgen. Om je boodschappen te laten klaarzetten moet je voor minstens 25 euro aan boodschappen doen. Het minimale bestelbedrag om je boodschappen thuis te laten bezorgen is 50 euro. Het is handig om eerst een account aan te maken bij Jumbo, maar je kan er ook voor kiezen je later te registreren nadat je je boodschappen in je mandje hebt geplaatst. Klik HIER om een account aan te maken bij Jumbo.

Online boodschappen doen bij de Jumbo.
Online boodschappen doen bij de Jumbo. Als je voor minimaal € 50,– besteld, dan worden de boodschappen gratis thuisbezorgd.

Jumbo app downloaden

Met de Jumbo-app kan je snel en eenvoudig je boodschappen bestellen op je smartphone of tablet. Deze app is beschikbaar voor IOS en Android. De Jumbo-app download je HIER.

Boodschappen zoeken

Als je gebruik maakt van een PC, Mac of een laptop dan kan je het best op Jumbo.com klikken om direct naar de website te gaan. Klik vervolgens in de balk bovenaan op het tabblad met ‘boodschappen‘. Wanneer je gebruik maakt van je smartphone of tablet kan je het beste de app gebruiken. In de app van Jumbo zit het tabblad ‘boodschappen’ onderaan je scherm. Wanneer je hier op klikt komen alle producten van Jumbo tevoorschijn. Bovenaan zie je een zoekbalk waarin je kunt zoeken naar producten.

Je kunt ook gewoon door de producten bladeren. Het is dan voor je eigen overzicht handig om dit per categorie te doen. Nadat je het product hebt gevonden klik je op het plusje bij het product en het komt vervolgens in je digitale boodschappenmand. Klaar met je boodschappen? Klik dan op ‘boodschappen bestellen’ en kies uit ‘ophalen’ of ‘laten bezorgen’. Maak vervolgens een keuze voor een ophaal- of bezorgmoment. Bij ontvangst van je boodschappen betaal je deze met je pinpas.
Klik HIER voor meer informatie over online bestellen.

Jumbo supermarkt garanties

Jumbo doet zijn uiterste best om de allerbeste supermarkt te zijn. Ze wil voortdurend je verwachtingen overtreffen. Ze geeft garanties over onder andere laagste prijs, kwaliteit en de grootte van het assortiment. Onderstaande zekerheden zijn opgesteld om klanten te overtuigen:

  1.  Laagsteprijsgarantie. Jumbo wil de laagste prijs voor alle producten hebben. Vind je in een andere supermarkt in dezelfde plaats een artikel voor een lagere prijs? Als je het laat weten met behulp van je kassabon, wordt de prijs aangepast en krijg je als dank het artikel gratis mee.
  2. Goede service garantie. Jumbo garandeert een helpende hand van alle medewerkers. Je mag álles vragen aan iedereen en je kan van iedereen hulp en een vriendelijke service verwachten.
  3. Garantie grootste assortiment. Jumbo wil het meest uitgebreide supermarktassortiment aanbieden. Wanneer iets niet voorradig is of je toch een product mist kan je dit aangeven. Er wordt dan gezocht naar een goed alternatief of het product wordt binnen twee weken toegevoegd aan het assortiment.
  4. Versheidsgarantie. Jumbo garandeert dat de producten in de winkel in ieder geval tot de dag erna houdbaar zijn. Wanneer je een product vindt met de houdbaarheidsdatum van vandaag, dan krijg je het als dank gratis mee. Wanneer je een product vindt waarvan de houdbaarheid verlopen is, dan krijg je eenzelfde product gratis met goede datum.
  5. Garantie om snel te winkelen. Jumbo garandeert je om vlot te kunnen winkelen door brede paden en een logische indeling van de winkel. Wanneer je de vierde wachtende in de rij bent en niet alle kassa’s zijn open, krijg je al je boodschappen gratis!
  6. Tevredenheidsgarantie. Jumbo is pas tevreden als de klant tevreden is. Dit betekent dat je met al je klachten een melding kan maken en er gekeken wordt naar een oplossing zoals korting of een vervangend product.
  7. Jumbo hoort graag ervaringen, tips en verbeterpunten. Je wordt van harte aangemoedigd om ervaringen, tips en verbeterpunten met een medewerker of online te delen, zodat ze je nog beter van dienst kan zijn.

Jumbo recepten

Als je geen inspriratie hebt om te koken, kijk dan bij de Jumbo recepten. Dit zijn lekkere recepten en meestal eenvoudig te bereiden. De recepten zijn ingedeeld in categorieën. Bij de recepten vind je een beschrijving en een instructievideo.

Vind hier de laatste Jumbo recepten.
Vind hier de laatste Jumbo recepten.

Zakelijk boodschappen doen bij Jumbo

Bij Jumbo.com is het mogelijk om zakelijk boodschappen te doen. Hiervoor maak je een zakelijk account aan of zet je huidige account om in een zakelijk account. Je hebt hiervoor een geldig KvK-nummer nodig en een werkend e-mailadres. Je kan je zakelijke boodschappen betalen met pin- of creditcard. Op aanvraag kan dit ook achteraf op rekening of via een automatische incasso.

Veelgestelde vragen over Jumbo

Bezorgt Jumbo in heel Nederland? Mag ik ook contant betalen bij een online bestelling? Hoe pas ik mijn bestelling aan? Hoe lang van te voren moet ik bestellen? Wat zijn de kosten van thuisbezorgen? Bij welke producten hoef ik geen bestelkosten te betalen?
We kunnen ons voorstellen dat je graag antwoord wil op al je specifieke vragen. Je vindt HIER een overzicht van een overzicht van alle veelgestelde vragen over Jumbo.

Het bedrijf Jumbo

Jumbo is een Nederlandse supermarktketen van de Jumbo Groep Holding B.V. en is opgericht in 1979. Door de overnames van de Super de Boer , C1000 en later de Emté supermarkten, werd Jumbo de op één na grootste supermarktketen van Nederland. In 2018 werken ongeveer 60.000 mensen bij de Jumbo. Alle aandelen van de Jumbo supermarkten zijn in handen van de oprichters; de familie van Eerd.