Knab bank – een bank voor jou?

De Knab bank is opgericht in 2012 en is een handelsnaam van de AEGON bank N.V. De bank is volledig online en heeft geen vestigingen. Omdat de bank volledig online opereert, houdt de bank de kosten zo laag mogelijk. Knab biedt naast betaal-, spaar- en beleggingsrekeningen ook onafhankelijk hypotheekadvies en verzekeringsadvies aan. Knab heeft samen met AEGON een bankvergunning. Het depositogarantiestelsel geldt hiermee voor beide banken. Je geld is hierdoor tot een bedrag van € 100.000,– gegarandeerd. Knab staat onder toezicht van de AFM en DNB en is een Nederlandse bank.

Knab rekening openen en overstappen

Op de website van Knab open je eenvoudig een rekening. Door gebruik te maken van de overstapservice van Knab krijg je tijdelijk € 50,– cadeau. Klik hiervoor op onderstaande link:

>> Knab bank overstappen met € 50,– cadeau. <<

Bij Knab kan je onbeperkt spaarrekeningen openen. Je hebt maximaal 5 betaalrekeningen met bankpas. Dit is handig omdat je hiermee verschillende spaarpotjes aan kan houden met verschillende spaardoelen. Bij Knab krijg je één van de hoogste spaarrentes van Nederland. Je krijgt zelfs rente op je betaalrekening. Optioneel kan je kiezen voor een gratis creditcard.

Knab creditcard

Als je een Knab rekening opent dan kan je een Knab Visa Card aanvragen. Hiermee kan je wereldwijd betalen, overal waar je het Visa-logo ziet. Vrijwel al je aankopen zijn standaard verzekerd met de Visa-card voor een periode van 90 dagen. Hierdoor loop je minder risico in bijvoorbeeld het buitenland. Aan het einde van de maand worden de uitgaven van je kaart van je rekening afgeschreven en hierover betaal je geen debetrente. Een extra creditcard voor je partner is gratis. Voor de Knab Visa Card geldt geen BKR-registratie. Klik op de Visa Card hieronder om direct af te sluiten.

Mijn Knab – inloggen bij Knab

Via mijn Knab heb je snel en eenvoudig toegang tot al je bankzaken. Je kan ook de Knab app downloaden en vanaf hier al je bankzaken regelen. Door in te loggen bij Knab kan je geld overmaken naar andere rekeningen. Zorg altijd voor een beveiligde verbinding en kies voor lange wachtwoorden met hoofdletters, cijfers, en vreemde tekens. Hierdoor geef je kwaadwillenden geen kans om bij jouw bankgegevens te komen.

Knab zakelijk

De Knab zakelijke rekening is de meest voordelige zakelijk rekening voor ZZP’ers van Nederland. Je kan eenvoudig kosteloos meerdere rekeningen openen omdat het eenvoudig online is aan te vragen. Bij Knab zakelijk geniet je van optimaal betaalgemak met een compleet bankpakket, kosteloos meerdere rekeningen en 1.000 gratis transacties. Je hebt ook de beschikking tot een boekhoudkoppeling, persoonlijk advies en slimme tools. Verder heeft Knab oplossingen voor mobiele pinapparaten, online betaaloplossingen voor e-commerce websites. Een zakelijke creditcard kan worden aangevraagd via American Express.

>> Knab zakelijke rekening openen <<

Knab zakelijk
De Knab zakelijk is een voordelige zakelijke rekening voor € 5,– per maand.

Knab hypotheek

Bij Knab kan je terecht voor een online hypotheekadvies. Je kan terecht bij 30 verschillende hypotheekaanbieders. Daarom heb je altijd een aanbieder welke bij je past. Je berekent en vergelijkt eenvoudig online je hypotheekopties. Vervolgens bespreek je jouw wensen en situatie. Hierna wordt je hypotheek en eventuele verzekeringen geregeld.

>> Knab Hypotheek afsluiten <<

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Table of Contents

mondkapje kopen
Mondkapje kopen

Een mondkapje koop je bij de Action, bouwmarkten zoals de Gamma of Praxis of bij de Kruidvat. Vooral bij virussen is er veel vraag naar

buitenspel voetbal
Buitenspel

Buitenspel. Dit is een veelgehoorde voetbalterm. Maar wanneer is het eigenlijk buiten spel? Wij leggen uit wanneer èn wat buitenspel bij voetbal is. Wat en

onkruid verwijderen
Onkruid verwijderen doe je zo

Dit artikel gaat over onkruid verwijderen en bestrijden. Er zijn diverse manieren om van onkruid af te komen. Wij hebben de beste tips voor je

rotterdam
Kittens – kleine jonge katjes

Kittens zijn kleine jonge poesjes. De leeftijd van de kleine katjes is maximaal een half jaar oud om ze een kitten te mogen noemen. Poes